NSBA Scandinavia Sparpaket

NSBA Scandinavia har sedan ett ekonomiskt kämpigt 2019 arbetat för att återskapa en god ekonomi. Som medlem har det märkts genom onlineshowerna. Styrlesen har funderat på flera olika lösningar och konkretiserat delar av dessa i ett sparpaket.

Sparpaketet finns att ta del av både på svenska och engelska nedan.


NSBA Scandinavia has since 2019 had a tough economic situation – ever since the board has been working to reestablish a better position. As a member you may have noticed one action to this; the onlineshows. We have now put parts of the solution into words.

The package of actions are to find, both in Swedish and English below.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑