General meeting

Following information goes in Swedish – if you do not understand what it says, contact the board.

Årsmötet äger rum digitalt i en sann pandemi-anda den 12 mars 2022 klockan 13.00.

Motioner och förslag ska vara inlämnat till styrelsen senast 19 februari!

2021 har nått sitt slut och arbetet med bokslut och övrigt administrativt för att kunna stänga verksamhetsåret 2021 pågår.

För verksamhetsåret 2022

Styrelsen behöver kompletteras med nya ideella krafter som vill verka för att ta NSBA framåt i Skandinavien. Du behöver absolut inte på något sätt vara ett proffs på NSBA och dess syfte, men du behöver ha ett intresse för sporten och vilja vara med och utveckla föreningen. Har du erfarenhet av styrelsearbete är det bra, men inget tvång det heller.

Alla poster är valbara då posterna i NSBA endast väljs på ett år, men för verksamhetsåret 2022 söker vi i framför allt en ny kassör (svensk – då vi har en svensk bank). Du behöver inte ha erfarenhet av vilka transaktioner NSBA kommer att göra, resten av styrelsen hjälper dig med det! Men du bör ha koll på eller kunna ta till dig vad en kassör gör när det kommer till bokföring, redovisning och övriga ekonomiska/administrativa uppgifter.

Vi söker också nya ledamöter och suppleanter. Vi delar på de uppgifter som inte är direkt knutna till föreningsposten. Är du duktig på sociala medier och uppdatering av hemsida kan du oavsett post bli utsedd på det konstituerande mötet att uppdatera våra sociala kanaler som exempel. Har du ett brett nätverk eller är duktig på att knyta kontakter kan du bli utsedd till sponsoransvarig som tillsammans med övriga styrelsemedlemmar letar sponsorer till vår tävling och verksamhetsåret i övrigt. Är du duktig på siffror och lite administrativt lagd i övrigt kan du exempelvis utses att administrera Year End-awardsen. Som du förstår så behöver du inte vara ett proffs på varken styrelsearbete eller NSBA så utan vara behjälplig i det du kan annars!

Är du dessutom relativt ny i sporten är detta ett utmärkt sätt att lära dig mer om hur en tävling fungerar bakom kulisserna, hur NSBA som en tävlingsförening arbetar för att en samling av klasser ska utvecklas utan hänsyn till rasbundenhet. Oavsett om det är en quarter, paint, appaloosa eller annan NSBA-ras så ska hästen egenskaper och bästa främjas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑